> Αντιπροσωπείες
Η εταιρεία Myran - Scandinavian Design είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα μερικών από τις  πιο σημαντικές εταιρείες στο χώρο του σύγχρονου Σκανδιναβικού design. Εάν ασχολείστε με τη λιανική πώληση ή με contracts  και  σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε με αυτές τις εταιρείες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Martin Olofsson (martin@myran.gr).

Massproductions
Ξεκινώντας το 2009 η Massproductions δημιουργεί αναγνωρίσιμα έπιπλα, υψηλής ποιότητας, στο πνεύμα του μοντερνισμού, εξελίσσοντας την πρώτη της συλλογή TIO, μια συλλογή από καρέκλες και τραπέζια από ατσάλινο σύρμα.
Δείτε την ιστοσελίδα.

Muuto
Τα αντικείμενα της συλλογής muuto, αναγνωρίσιμα και πολύ αγαπημένα πλέον διεθνώς για την  νέα προοπτική  που έφεραν στο design, αποτελούν ίσως ο'τι πιο επιτυχημένο έχει να αναδείξει σήμερα το Σκανδιναβικό design.
Δείτε την ιστοσελίδα.

String
Σχεδιασμένο από από τον Nisse Strinning το 1949, το σύστημα ραφιών String έχει τοποθετηθεί ανάμεσα στα design σύμβολα του εικοστού αιώνα. 
Ενα από τα πιο ευέλικτα συστήματα στην αγορά, πολύ ελαφρύ, αλλά σταθερό, εύκολο στη συναρμολόγηση, με τα ράφια να μπορούν εύκολα να επανατοποθετηθούν. Τα βιβλία κρατιούνται στη θέση τους από τα πλαϊνά πάνελ, ενώ ράφια με διαφορετικά πλάτοι μπορούν να συνδυαστούν στην ίδια μονάδα. Δείτε την ιστοσελίδα.

Swedese
Το ιδανικό της Swedese σήμερα είναι το ίδιο με αυτό  του 1945, όταν πρωτοξεκίνησε: να δημιουργει όμορφα έπιπλα για το μέλλον, που στηρίζονται στην παράδοση του Σκανδιναβικού μοντερνισμού, σχεδιασμένα από πρωτοπόρους σχεδιαστές που ενστερνίζονται τις διαχρονικές αρχές της αρχιτεκτονικής.
Δείτε την ιστοσελίδα.

Zero
Η εταιρεία φωτισμού  Zero ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο επιτυχημένους σχεδιαστές και αρχιτέκτονες όπως  ο Thomas Bernstrand, Mattias Ståhlbom, Fredrik Mattson, the Front design group, Mia Gammelgaard, Jens Fager, Monica Förster κα.
Δείτε την ιστοσελίδα