> Ποιοί Είμαστε
Η εταιρεία Myran - Scandinavian Design

Για εμάς το Σκανδιναβικό design είναι περισσότερο μια αίσθηση, παρά ένα συγκεκριμένο στυλ design, και επιθυμία μας είναι αυτή ακριβώς την αίσθηση να μεταφέρουμε σε αυτόν που επισκέπτεται το κατάστημα μας. Επιλέγουμε με προσοχή ο'τι  πιστεύουμε ότι αποτελεί το καλύτερο Σκανδιναβικό design, από τα κλασσικά αριστουργήματα των Arne Jacobsen και Poul Kjærholm για τον Οίκο Fritz Hansen, μέχρι τα νέα, όμορφα σχέδια της Σουηδικής εταιρείας Swedese και φυσικά τα πιο funky αντικείμενα της νέας αλλά ήδη πολύ επιτυχημένης Δανέζικης εταιρείας Muuto.

Η συνεργασία μας με τους πιο σημαντικούς οίκους επίπλων, φωτιστικών και αντικειμένων της Σκανδιναβίας μας επιτρέπει να  ικανοποιούμε  άμεσα τις ανάγκες αυτών  που μας επισκέπτονται στο κατάστημα μας στο Κολωνάκι αλλά και να συνεργαζόμαστε δημιουργικά με αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων, αλλά και απευθείας με πελάτες, για κατοικίες και εταιρικά έργα.

Λίστα Γάμου
Ελάτε να φτιάξουμε μαζί τη λίστα γάμου που σας ταιριάζει καλύτερα μέσα από τις 50 και πλεόν εταιρείες επίπλων και  διακοσμητικών ειδών που συνεργαζόμαστε, οπως οι Muuto, Iittala, Stelton, Georg Jensen, Rosendahl, Holmegaard, Pia Wallén κ.α..
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πολλαπλές δυνατότητες δημιουργίας Λίστας Γάμου στο Myran, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3824744 ή στο info@myran.gr.