Shopping info

Τρόποι Πληρωμής
Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνονται απευθείας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.myran.gr μέσω της διαδικασίας προσθήκης στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών. Σε κάθε σελίδα προϊόντος, υπάρχουν φωτογραφίες του προιόντος, τα χαρακτηριστικά του και η λιανική τιμή πώλησης, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Με την επιλογή «προσθήκη στο καλάθι» μπορείτε αυτόματα να δημιουργήσετε μια φόρμα παραγγελίας και εκεί θα δείτε υπολογισμένα τα εκάστοτε κόστη μεταφοράς καθώς και τον ακριβή χρόνο παράδοσης της. Στη συνέχεια της διαδικασίας επιβεβαιώνετε ή όχι την παραγγελία.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας θα λάβετε αυτόματα e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, όπου θα αναφέρονται όλα τα στοιχεία της, όπως τα καθορίσατε στην πορεία της διαδικασίας.

Τρόποι Πληρωμής :
Υπάρχουν 3 τρόποι για να πληρώσετε την παραγγελία σας

Με χρέωση πιστωτικής κάρτας . Δεχόμαστε Visa, MasterCard, Maestro και American Express.

Η σελίδα που πραγματοποιείται η συναλλαγή και δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, είναι ειδική σελίδα ασφαλισμένη της τράπεζας που συνεργαζόμαστε. Ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας πάντα κωδικοποιείται και για κανένα λόγο δεν αποθηκεύεται στο σύστημά μας.

Με προπληρωμένες κάρτες (PAYPAL).

Με αντικαταβολή. Για παραγγελίες εώς 150 Ευρώ και για προϊόντα που είναι σε στόκ υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής με επιπλέον χρέωση δική σας 4 Ευρώ.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

Για έκδοση Τιμολογίου

Εάν επιθυμείτε να εκδώθεί τιμολόγιο, παρακαλούμε συμπληρώστε κατά την διαδικασία παραγγελίας τα στοιχεία της εταιρίας σας. Σε περίπτωση που το τιμολόγιο χρειάζεται να εκδοθεί με μειωμένο ΦΠΑ παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3824744.

 

Χρόνος/Τρόπος Παράδοσης

Για την παράδοση της παραγγελίας στην Ελλάδα συνεργαζόμαστε με  εταιρεία ταχυμεταφορών. Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνει εσάς και υπολογίζεται αυτόματα κατά τη διαδικασία της τοποθέτησης της παραγγελίας σας.  Για αγορές μέχρι 100 Ευρώ, η επιβάρυνση σας είναι 4,50 Ευρώ. Για αγορές πάνω από 100 Ευρώ η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα, κατά την διαδικασία παραγγελίας, να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας με δικό σας μεταφορικό μέσο από τα γραφεία της εταιρείας μας χωρίς χρέωση μεταφορικών. (επιλογή “παραλαβή από το κατάστημα”)

 Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνείτε μαζί μας 1ημέρα πριν την παραλαβή της από εσάς ώστε να έχουμε την παραγγελία σας έτοιμη για παραλαβή άμεσα την ημέρα και ώρα που θα μας ορίσετε.

Παράδοση σε διαφορετική διεύθυνση
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας σε διαφορετική διεύθυνση – από αυτή της παραγγελίας, π.χ στην εργασία σας ή σε άλλο όνομα παραλήπτη με άλλη διεύθυνση ως δώρο (με τον ανάλογο υπολογισμό των μεταφορικών εφόσον απαιτείται), ορίζοντας τη διεύθυνση αυτή στα στοιχεία αποστολής της παραγελίας σας καθώς και τα στοιχεία του παραλήπτη.

Χρόνος Παράδοσης

Για εμπορεύματα που είναι σε stock, η παράδοση γίνεται σε 3 – 5 εργάσιμες μέρες.

Για εμπορεύματα που δεν είναι σε stock, ο απαιτούμενος χρόνος παράδοσης είναι 2 – 8 εβδομάδες. Αυτό βέβαια θα σας γίνεται άμεσα γνωστό, με την ανάθεση της παραγγελίας σας, ενώ αναγράφεται και στην περιγραφή του προϊόντος.

Η προσπάθεια της εταιρίας μας είναι να παραδίδουμε τα προϊόντα όσο το δυνατόν συντομότερα (ακόμα και από τον αναγραφόμενο προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης). Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη στην αλλαγή του χρόνου παράδοσης, εφόσον αυτή οφείλεται σε καθυστέρηση από τον προμηθευτή ή σε εξωγενείς παράγοντες.

Δυνατότητα ελέγχου κατάστασης της παραγγελίας

Μπορείτε  να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 210 3824744 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00 ή μέσω e-mail στo info@myran.gr

Πολιτική Επιστροφών

Tι ισχύει σε περίπτωση αποστολής ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι διαφορετικό από αυτό της παραγγελιάς σας ή ελαττωματικό, πρέπει να μας γίνεται έγκαιρα γνωστό. Χρειάζεται να μας ενημερώσετε το αργότερο μέσα σε διάστημα 5 ημερών, από την παραλαβή, ώστε να έχει γίνει γραπτή διαμαρτυρία καθώς όλα τα εμπορεύματα ασφαλίζονται.

Η συσκευασία των εμπορευμάτων μας είναι άριστη, αλλά παρόλα αυτά μπορεί να προκληθεί φθορά κατά την μεταφορά τους.

Σε αυτή την περίπτωση,  και εντός 5 ημερών από την παραλαβή του  τραβήξτε μια φωτογραφία και στείλτε τη μας στο info@myran.gr  ή τηλεφωνήστε μας στο 2103824744. Παρακαλούμε πολύ κρατήστε την αρχική συσκευασία του  προιόντος, η οποία είναι απαραίτητη για την αντικατάσταση του.

Σε  περίπτωση φθοράς, αποστολής λάθους ή ελλατωματικού προιόντος, τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή και αντικατάσταση του προιόντος θα βαρύνουν την εταιρία μας.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:
Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
Να επιστραφούν και όλα τα έντυπα που το συνοδεύουν, βλ. δελτίο αποστολής και απόδειξη λιανικής πώλησης.
Σε περίπτωση φθοράς, χρειαζόμαστε φωτογραφίες από τον προϊόν.

Τι ισχύει σε περίπτωση υπαναχώρησης/ακύρωσης παραγγελίας.

Αν δεν είστε πλήρως ικανοποιημένοι από την επιλογή του προϊόντος/των της παραγγελίας σας, ή επιθυμείτε να την ακυρώσετε, απλά επιστρέψτε μας τα προϊόντα αχρησιμοποίητα στην αρχική τους συσκευασία (χωρίς να την παραβιάσετε) εντός 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία με κάθε σχετικό έγγραφο συνημμένο. Θα σας επιστρέψουμε την συνολική τους χρηματική αξία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε (εξαιρώντας τα αρχικά έξοδα μεταφοράς) εντός 30 ημερών από την ημερομηνία επιστροφής των προϊόντων στην εταιρία μας. Επίσης, μπορούμε να σας αντικαταστήσουμε τα προϊόντα με νέα, διαφορετικού μεγέθους ή χρώματος, ή με άλλα προϊόντα. Παρακαλούμε ζητήστε μας την φόρμα επιστροφής στο 210 3824744 ή στο info@myran.gr και αποστείλετε τα προϊόντα και την φόρμα επιστροφής (μαζί με τα σχετικά έγγραφα) στην διεύθυνση που υποδεικνύεται στην φόρμα επιστροφής, με ταχυδρομείο ή με courier.

Η εταιρία μας δεν βαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής προϊόντων παρά μόνο σε περιπτώσεις ελαττωματικού/χτυπημένου ή λάθους προϊόντος.